Респ. Джери Надлър в четвъртък твърди, че САЩ се нуждаят от

...
Респ. Джери Надлър в четвъртък твърди, че САЩ се нуждаят от
Коментари Харесай

Репутаторът от Демократическата партия Джери Надлър казва, че имаме нужда от „много нелегални имигранти“ в страната, за да берат зеленчуци

Респ. Джери Надлър в четвъртък твърди, че Съединени американски щати се нуждаят от „ доста незаконни имигранти “ в страната, с цел да берат зеленчуци и да ги защищават от изгниване.

Нюйоркският демократ направи забележката по време на правосъдната подкомисия на Камарата на представителите на Изслушване за честност на имиграцията, сигурност и правоприлагане по отношение на „ Въздействието на незаконната имиграция върху обществените услуги “.

„ Имаме потребност от имигранти в тази страна “, сподели Надлер. „ Забравете обстоятелството, че нашите зеленчуци биха изгниели в земята, в случай че не се берат от доста имигранти – доста незаконни имигранти.

„ Факт е, че раждаемостта в тази страна е доста под равнището на заменяне, което значи, че популацията ни ще стартира да понижава ", добави той. „ И съотношението на хората, получаващи обществена сигурност и здравна помощ, ще се усили по отношение на броя на хората, които ги поддържат. "

Репутаторът Джери Надлър от Ню Йорк сподели, че Съединени американски щати се нуждаят от „ мно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР